Nieuwsbericht

Aankondiging: MijnStadMijnDorp wordt geüpdatet

Binnenkort krijgt MijnStadMijnDorp een update waarbij een aantal nieuwe functies worden toegevoegd en een aantal huidige functies worden aangepast. Vanuit de bezoekers en de beheerders zijn een aantal optimalisaties noodzakelijk gebleken.


We krijgen een forum: Dit kan gebruikt worden voor onderzoeksvragen, vragen over MijnStadMijnDorp of om contact te leggen met andere MijnStadMijnDorp bezoekers. Voor groepen, zoals de deelnemersgroep van MijnStadMijnDorp, is er een afgesloten gedeelte.

Voeg een kaartje toe: Bij films, foto’s, verhalen, nieuws en evenementen kan straks een kaartje (Google Maps) worden toegevoegd. In de toekomst zal de kaartfunctionaliteit nog verder uitgebreid worden.

Makkelijker zoeken: De mogelijkheden van de zoekresultaten worden uitgebreid en ook de gebruikersvriendelijkheid is verbeterd. Zoeken binnen MijnStadMijnDorp wordt dus nog makkelijker.

Naast deze mooie toevoegingen en veranderingen worden er nog een aantal visuele aanpassingen gedaan in de statistiekenrij en het persoonlijke dashboard.

De update wordt begin juli gelanceerd. Houd onze berichtgeving goed in de gaten!

Kun je niet wachten? Via Facebook en Twitter delen wij sneakpreviews.

Reacties

Wilt u dat de groepsbeheerder contact met u kan opnemen, registreer u dan eerst.

CAPTCHA
Deze vraag is om spam-bots tegen te gaan